------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΑΙΝΙΕΣ και ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ, με θέματα μέσα από την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ (religion)

με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ από το κανάλι Hellas 62

  -   Εχουν αναρτηθεί στο YouTube στο κανάλι  "Filadelfos FILMS" 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ: Μουσικό_θεατρική παράσταση με Ελληνικούς υπότιτλους από τον Hellas 62. Το έργο έχει αναρτηθεί ολόκληρο στο Youtube (συλλογή - αρχείο ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ).
Διάρκεια ταινίας: 161΄ (ταινία: 126' - τραγούδια: 35')

"ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ και ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ"
Μουσικο - θεατρική παράσταση που δόθηκε το έτος 1993 στην Αθήνα από τη θεατρική ομάδα της "Αποστολικής Εκκλησίας του Χριστού" στην οδό Ευριπίδου 14 - 7ος όροφος.
Διάρκεια ταινίας: 139΄ (ταινία: 103' - τραγούδια: 36')

"Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ" - Εχει αναρτηθεί ολόκληρο το έργο με Ελληνικούς υπότιτλους από τον Hellas62. Η ταινία αναφέρεται στην αληθινή ιστορία της Σουνγκ Νεγκ Γι (συλλογή-αρχείο: ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ).
Διάρκεια ταινίας: 160΄ (ταινία: 110' - τραγούδια: 50')

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ & ΤΟ ΣΤΙΛΕΤΟ_David Wilkerson (αποκλείστηκε λόγω Πνευματικών Δικαιωμάτων)

"Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΛΕΤΟ" - Εχει αναρτηθεί ολόκληρο το έργο με Ελληνικούς υπότιτλους από τον Hellas62 - Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του David Wilkerson από τη διακονία του οποίου τα μέλη των πιο σκληρών συμμοριών δέχτηκαν τον Ιησού σαν προσωπικό τους σωτήρα (συλλογή-αρχείο: ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ).
Διάρκεια ταινίας: 153' (ταινία: 118' - τραγούδια: 35')