Κωδικός 01. "ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ" (σελίδες 80)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 03 - 6
Αναφέρονται 11 συγκλονιστικές ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ανθρώπων (επωνύμων), που ήσαν πρώην εγκληματίες, ναρκομανείς, άρρωστοι από ανίατες σωματικές και ψυχικές ασθένειες, μέντιουμ, σατανιστές, κλπ. και παρ’ όλο που έκαναν πολλές αξιόλογες προσπάθειες για να ξεφύγουν από την κατάσταση αυτή, δεν το κατόρθωσαν, μέχρι που στράφηκαν στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, όπου με θαυμαστό και δυναμικό τρόπο Τον γνώρισαν προσωπικά και ελευθερώθηκαν ολοκληρωτικά από τη δυναστεία του Διαβόλου.
Eπειδή στην αρχή ή και στο τέλος των περισσοτέρων κεφαλαίων έχουν προστεθεί αρκετά σχόλια, υπάρχει σαν διακριτικό σημείο στην ΑΡΧΗ και στο ΤΕΛΟΣ κάθε αφήγησης από ένα μαύρο βέλος, ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να διακρίνει τα σχόλια που έχουν προστεθεί από τον εκδότη (συγγραφέα) από το κυρίως κείμενο της αφήγησης. Το βιβλίο αυτό (Νο1) και το βιβλίο «ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ» (Νο32) αποτελούν μια θαυμαστή ενότητα, καθόσον και τα δύο περιλαμβάνουν αληθινές και συγκλονιστικές μαρτυρίες (ομολογίες).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κωδικός 02. "ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" (σελίδες 360)
ISBN: 978 - 618 - 80075 - 3 - 6
• Ένας πολύτιμος ΟΔΗΓΟΣ - ΒΟΗΘΗΜΑ για εργάτες Ευαγγελίου, Θεολόγους, δασκάλους Κυριακών (κατηχητικών) Σχολείων, κήρυκες του Λόγου του Θεού, εκπαιδευτικούς, κλπ., αλλά και για κάθε ειλικρινή ερευνητή του Λόγου του Θεού, της Αγίας Γραφής.
• Ένα ΕΠΙΤΟΜΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ, που περιέχει 30 αυτοτελή θέματα (Δ΄ έκδοση/2012), τα οποία αναλύονται με σύντομο, απλό και κατανοητό τρόπο και περιλαμβάνουν πολλές αναφορές εδαφίων και περικοπών της Αγίας Γραφής.
• Ένα κατάλληλο βοήθημα για αρχάριους και για προχωρημένους στη μελέτη της Αγίας Γραφής. Περιλαμβάνει ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ και ΠΙΝΑΚΕΣ.

Κωδικός 04. "ΟΙ 3 ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ" (σελίδες 72)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 04 - 3
Περιέχει σχόλια, πνευματικά μηνύματα και περιεχόμενα των θεμάτων των ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ του Ιωάννη, από μια σειρά μαθημάτων (κηρυγμάτων) που έγιναν το έτος 1986 στην αίθουσα της οδού Ζαϊμη 17, όπου το βιβλίο αυτό είχε κυκλοφορήσει αρχικά σαν σχέδιο. Πρόκειται για μια συνοπτική παρουσίαση και ανάλυση των 3 επιστολών .
Το εγχειρίδιο αυτό αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα σε ομιλητές, ιεροκήρυκες, θεολόγους, δασκάλους Κυριακών σχολείων (κατηχητικών), αλλά και για κάθε ειλικρινή ερευνητή της Αγίας Γραφής και εκζητητή της «αλήθειας».
Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν ΑΣΚΗΣΕΙΣ επί των μαθημάτων με ερωτήσεις και απαντήσεις.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κωδικός 05. "ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" (σελίδες 88)
ISBN: 978 - 960 - 92560 - 2 - 5
• Ποια σχέση υπάρχει ανάμεσα στη «ΜΑΣΟΝΙΑ» και το «ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ;»
• Τι αντιπροσωπεύουν τα «ιερά σύμβολα» των μασόνων-σατανιστών;
• Ποια σχέση υπάρχει στα κινήματα «ειρήνης» και τον μελλοντικό «Παγκόσμιο Ηγέτη», τον αποκαλούμενο «Αντίχριστο;
• Πως αντιδρούν σήμερα στην κατάσταση αυτή οι επίσημοι πολιτικοί, κοινωνικοί και εκκλησιαστικοί φορείς;
Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα βρίσκουν απάντηση στο βιβλίο αυτό.
Το βιβλίο αυτό είχε κυκλοφορήσει αρχικά με τίτλο «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ και ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ», αλλά επειδή το βασικό θέμα που πραγματεύεται είναι η χρήση των ΚΟΙΝΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ που χρησιμοποιούνται και από τους «μασόνους» και από τους «σατανιστές» (υπάρχει πλήρης ταύτιση), κρίθηκε σκόπιμο ο τίτλος να αλλάξει και να αποδίδει την πραγματικότητα.

Κωδικός 06. "Η ΑΠΟΣΤΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ" (σελίδες 60)
Υπό επανέκδοση.
Εάν επιθυμείς και έχεις το ζήλο να ζεις μια άγια ζωή, εάν θέλεις να είσαι μέσα στο θέλημα του Κυρίου Ιησού και εάν θέλεις να μην πλανηθείς από το Διάβολο και αποστατήσεις από την υγιαίνουσα διδασκαλία του Λόγου του Θεού, το βιβλίο αυτό είναι ένα κατάλληλο και χρήσιμο βοήθημα για να μπορέσεις να το επιτύχεις, καθόσον αναλύονται τα γενικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των αποστατών και παρουσιάζει τις συνέπειες της αποστασίας, τόσο στην προσωπική μας ζωή, όσο και μέσα στο σώμα της εκκλησίας του Χριστού και στο τέλος αναφέρεται και ο τρόπος θεραπείας μιας αποστατημένης καρδιάς.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το βιβλίο αυτό βρίσκεται στο στάδιο της ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗΣ με προσθήκης περισσότερης ύλης.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κωδικός 07. "Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" (σελίδες 76)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 05 - 0
Μια λεπτομερής ανάλυση και μελέτη στη Γένεση Α:26-27
Μια απολογητική και ερμηνευτική μελέτη.
Μέσα στην Αγία Γραφή υπάρχουν πολλές προφητείες, άλλωστε η Βίβλος είναι ένα κατεξοχήν προφητικό βιβλίο, αλλά η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ που συναντάμε μέσα στις σελίδες της και αναφέρεται στη Γένεση Α:26-27 είναι συγκλονιστική σε αποκάλυψη.
Γνώριζε, πως ο Θεός:
ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ την άπειρη αγάπη Του για τον αμαρτωλό άνθρωπο,
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ το σχέδιο για τη σωτηρία του, και
ΔΕΙΧΝΕΙ την πρόθεσή Του να γίνει ο άνθρωπος «όμοιος» με Αυτόν.
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη του Λόγου του Θεού.

Κωδικός 08. "Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ" (σελ.80)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 06 - 7
Υπάρχουν πολλά θέματα μέσα στην Αγία Γραφή, τα οποία από πολλούς θρησκευτικούς κύκλους, αναλυτές και σχολιαστές της Βίβλου χαρακτηρίζονται σαν «καυτά» και «απαγορευμένα». Ένα τέτοιο θέμα είναι σχετικά και με το ερώτημα πολλών πιστών «Εάν ο Ιησούς Χριστός είχε και άλλα ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ αδέλφια;»
Στο βιβλίο αυτό δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα: Είχε πράγματι ο Ιησούς άλλα αδέλφια; Εάν είχε, ήταν από τη Μαριάμ και τον θετό πατέρα Του τον Ιωσήφ, ή όχι; Ποια ήταν η θέση της Μαριάμ στους πρώτους αποστολικούς χρόνους; Τι μας αποκαλύπτει η Βίβλος γι’ αυτό το «καυτό» θέμα; Υπάρχει ειδωλολατρική επίδραση στους μετέπειτα αιώνες;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κωδικός 09. "ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΖΩΑ" (σελίδες 80)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 25 - 8
O Λόγος του Θεού στο βιβλίο του Λευιτικού, κεφ.ΙΑ/11 διαχωρίζει τα ζώα σε ΚΑΘΑΡΑ που τρώγονται και σε ΑΚΑΘΑΡΤΑ που δεν τρώγονται.
Τα ερωτήματα που απασχολούν ένα μελετητή της Βίβλου είναι:
• Ποιοι ήσαν οι λόγοι που ο Θεός έκανε αυτό το διαχωρισμό;
• Ήσαν λόγοι υγείας, φυσικοί ή πνευματικοί λόγοι;
• Υπάρχει τυπολογία στο διαχωρισμό σε καθαρά και ακάθαρτα ζώα;
• Σήμερα ισχύει αυτός ο διαχωρισμός ή όχι; Εάν ΝΑΙ, για ποιο λόγο; Εάν ΟΧΙ, γιατί καταργήθηκε;
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:
Οι εντολές του Θεού και η υπακοή του ανθρώπου - Τι γινόταν στην περίοδο της Παλαιάς Διαθήκης - Τι εφάρμοζε η πρώτη αποστολική εκκλησία - Διαχωρισμός και λόγοι υγείας - Ακάθαρτα ζώα και ειδωλόθυτα Ο νόμος του Θεού περί πνικτών.

Κωδικός 10. "ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ" (σελίδες 84)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 17 - 3
Το βιβλίο αυτό αναλύει με σύντομο τρόπο ένα από τα πιο βασικά θέματα της Βίβλου και αφορά προσωπικά τον κάθε αναγεννημένο πιστό:
• Σε ποιο ΟΝΟΜΑ πρέπει να βαπτιζόμαστε στο νερό: Στο «όνομα του ΙΗΣΟΥ» ή στο όνομα των τίτλων, δηλαδή «του ΠΑΤΡΟΣ, και του ΥΙΟΥ, και του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ;»
• Τι εφάρμοζε η πρώτη εκκλησία; Τι αναφέρεται στις «Πράξεις των Αποστόλων;»
• Ποια είναι η ερμηνεία των εδαφίων Ματθαίος ΚΗ/28:19 και Πράξεις Β/2:38;
• Ποιοι πρέπει να βαπτίζονται;
• Πρέπει να ακολουθούμε το νηπιοβάπτισμα;
Αυτά και πολλά άλλα σημαντικά ερωτήματα που απασχολούν τον κάθε πιστό σχετικά με το βάπτισμα στο νερό βρίσκουν την απάντηση στις σελίδες του βιβλίου αυτού.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κωδικός 11. "ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ" (σελίδες 88).
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 07 - 4 (3η έκδοση 2019)
Στο βιβλίο αυτό περιγράφεται με σύντομο, αλλά και με γλαφυρό τρόπο η ΟΜΟΛΟΓΙΑ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ του συγγραφέα Αλκιβιάδη Τζελέπη.
Περιγράφεται, Πως γνώρισε τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του σωτήρα, Πως αντιμετώπισε δύσκολες καταστάσεις, Ποια είναι η διακονία του, Πως ο Κύριος τον χρησιμοποιεί στον αγρό Του, Ποιοι άνθρωποι τον βοήθησαν πνευματικά, …..και πολλά άλλα.

Κωδικός 12. "ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ" - Έκδοση: 11/2021 (σελίδες 524)
ISBN: 978 - 618 - 80075 - 4 - 3

Ένα βιβλίο μοναδικό για την Ελληνική Χριστιανική βιβλιογραφία, καθόσον τα επιχειρήματά του αντλούνται, εκτός βέβαια της Βίβλου και μέσα από τα γραπτά των αντιφρονούντων. Πρόκειται για μια απολογητική και ερμηνευτική μελέτη, που θα δώσει απάντηση στα ερωτήματα κάθε ειλικρινή εκζητητή της αλήθειας του Λόγου του Θεού.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:
Η υπόσχεση του Θεού για το άγιο Πνεύμα του Θεού - Το έργο του αγίου Πνεύματος στην περίοδο της Παλαιάς Διαθήκης - Πεντηκοστή: Η εκπλήρωση της υπόσχεσης - Επιχειρήματα των αντιφρονούντων (αναφέρονται 12 περιπτώσεις) - Αποτελέσματα και οφέλη από το βάπτισμα με το άγιο Πνεύμα - Πνευματικά χαρίσματα - Πως μπορεί ο πιστός να λάβει το άγιο Πνεύμα;

Κωδικός 13. "Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ" (σελίδες 74)
ISBN: 978 - 960 - 92560 - 3 - 2

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ που αποτελείται από τρία (αυτοτελή) θέματα, που μεταξύ τους παρουσιάζουν μια θαυμαστή ενότητα και αποτελούν μια ΤΡΙΛΟΓΙΑ. Τα δύο πρώτα («Η ΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ» και «ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ») έχουν γραφτεί από τον Ρικ Τζόϊνερ και το τρίτο («Ο ΥΙΟΣ Ο ΑΡΣΕΝ»), που αποτελεί και το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου έχει γραφτεί από τον Αλκιβιάδη Τζελέπη.

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ που μας μεταφέρει στα τέλη των εσχάτων καιρών και στα συγκλονιστικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα και θα μορφώσουν το ένδοξο σώμα της «εκκλησίας της Φιλαδέλφειας», της εκκλησίας της αρπαγής, επάνω στην οποία ο Κύριος θα επιθέσει μεγάλη δόξα.

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ που δεν πρέπει να λείπει από καμιά βιβλιοθήκη

Κωδικός 14. "ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ" (σελίδες 84)
ISBN: 978 - 960 - 92560 - 4 - 9
ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ καθαρά προφητικό και αποκαλυπτικό που θα σας συγκλο-νίσει με τις περιγραφές του. Μαζί με τα βιβλία «Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ» και «Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ» του ίδιου συγγραφέα αποτελούν μια θαυμαστή τριλογία. Πρόκειται για μια προφητική αποκάλυψη για τη σημερινή κατάσταση της εκκλησίας, αλλά και για την επερχόμενη (μέλλουσα) δόξα της.

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ που περιγράφει το συνεχή πόλεμο της σάρκας και του πνεύματος. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ (η σαρκική εκκλησία) μάχεται την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (την πνευματική εκκλησία). Ο σαρκικός χριστιανός μάχεται τον πνευματικό χριστιανό, μια διαμάχη με αποτελέσματα τραγικά.

Κωδικός 15. "ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ" (σελίδες 84)
ISBN: 978 - 960 - 92560 - 5 – 6
Πρόκειται για ένα βιβλίο, που περιέχει 15 αυτοτελή άρθρα. Περιλαμβάνονται θέματα ερμηνευτικά της Αγίας Γραφής, απολογητικά, δογματικά, εσχατολογικά, κλπ., καθώς και θέματα που αναφέρονται στην τρέχουσα πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα, σχολιαζόμενα όμως σύμφωνα με το Λόγο του Θεού.
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ:
«Ο θάνατος των αθανάτων» (αναφέρεται στο θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου και της Αλίκης Βουγιουκλάκη) – «Τα σημεία των Εσχάτων καιρών» - «Σεισμοί, Σεισμοί, Σεισμοί!!! Ποιος φταίει;» - «Η εκλογές και η καλή εκλογή» - «Η αληθινή τραγωδία στον Πλανήτη Γη» - «Ελλάδα της Νέας Εποχής» - «Θεομηνίες και Βιβλικές καταστροφές» - «ΝΤΑΪΑΝΑ: Ένα παραμύθι που τελείωσε ξαφνικά»
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κωδικός 16. "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ εικονογραφημένη" (σε επανέκδοση)
• Ένα μνημειώδες έργο, μοναδικό στο είδος του. Ίσως να αποτελεί την καλύτερη παρουσίαση των εκδόσεων «ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ»
• Μια εικονογραφημένη έκδοση που περιλαμβάνει ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΙΚΟ-ΝΕΣ, ΠΙΝΑΚΕΣ και ΧΑΡΤΕΣ.
• Κυκλοφορεί σε μικρός μέγεθος 30χ21 (Α4) και πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε μεγάλο μέγεθος 30χ42 (Α3) για να είναι εύκολο για μαθήματα.
• Το έργο έχει τη μορφή της ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, δηλαδή σε κάθε επανέκδοσή του θα προστίθενται νέα στοιχεία και θα εμπλουτίζεται η ύλη του.

Κωδικός 17Α. "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ από ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ" - Μέρος 1ο (σελίδες 001 - 078)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 10 - 4
Κωδικός 17Β. "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ από ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ" - Μέρος 2ο (σελίδες 075 - 152)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 11 - 1
Μια θαυμαστή αποκάλυψη του Κυρίου Ιησού Χριστού στην εκκλησία των τελευταίων καιρών, για να ξεσκεπαστούν και να συντριφτούν τα έργα του Διαβόλου και των πονηρών σκοτεινών δυνάμεών του και για να ετοιμαστεί η νύμφη Του για τον ένδοξο ερχομό Του. Πρόκειται για διασκευή του βιβλίου «ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ» των Φράνκ και Άϊντα Μακ Χάμμοντ, στο οποίο έχουν προστεθεί από τον συγγραφέα Αλκιβιάδη Τζελέπη πολλά σημαντικά στοιχεία από την προσωπική του διακονία στον Ελλαδικό χώρο.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κωδικός 18. "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ από ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ" (σελίδες 76)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 12 - 8
Το βιβλίο αυτό, αν και αυτοτελές, θεωρείται συνέχεια του διπλού βιβλίου με τίτλο «ΑΠΕΥΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ». Αποτελείται από 5 κεφάλαια, από τα οποία τα 3 πρώτα αποτελούν ελεύθερη διασκευή του σχετικού με το θέμα κεφαλαίου από το βιβλίο "ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ" (Φρανκ Μακ Χάμμοντ), έχοντας προστεθεί από τον Αλκιβιάδη Τζελέπη πλήθος νέων στοιχείων, απόψεων και πληροφοριών, με αποτέλεσμα η ανάλυση να γίνεται με λεπτομερή τρόπο. Τα υπόλοιπα 2 τελευταία κεφάλαια έχουν προστεθεί με τη χάρη του Κυρίου εξ ολοκλήρου από τον Έλληνα συγγραφέα..
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ: «Ποια είναι η αιτία της σχιζοφρένειας;», «Μπορεί ένας σχιζοφρενής να θεραπευτεί οριστικά;», «Σήμερα υπάρχουν δαιμονιζόμενοι;», κλπ. βρίσκουν απάντηση στο βιβλίο αυτό. Πρόκειται για μια αποκάλυψη του Κυρίου Ιησού στην εκκλησία των εσχάτων καιρών.

Κωδικός 19. "ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ & Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΣΥΝΗΣ" (έκδοση 2018 - σελίδες 84)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 27 - 2
Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ως το μοναδικό ΜΕΣΙΤΗ μας μεταξύ Θεού και ανθρώπων (Α΄ Τιμόθεου Β:5), είναι ο μοναδικός ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ μας στον ουρανό. Πρόκειται για μια πολύ απλή και κατανοητή παρουσίαση της ιεροσύνης του αναστημένου και ένδοξου Κυρίου Ιησού που κάθεται μέσα στο θρόνο του Πατέρα (Αποκάλυψη Γ:21) και μεσιτεύει για μας.
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:
Το σκίσιμο του καταπετάσματος και το ιερατείο - Εξομολόγηση σε Θεό ή σε ανθρώπους; - Προσκύνηση αγίων και αγγέλων - Προσκύνηση εικόνων και γλυπτών - ΙΗΣΟΥΣ: Το υπέρ παν όνομα.
Το βιβλίο αυτό, μαζί με τα βιβλία «ΑΠΟΣΤΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ» και «ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ» αποτελούν μια θαυμαστή ενότητα. Αν και το κάθε βιβλίο είναι αυτοτελές, το ένα συμπληρώνει το άλλο.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κωδικός 20. "Η ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ" (σελίδες 84)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 29 - 6
Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ μεταφράστηκε στην Ελληνική γλώσσα από τους Εβδομήκοντα (Ο΄) και χρησιμοποιείτο πλέον επίσημα και από τους Ιουδαίους. Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ γράφτηκε απευθείας στην Ελληνική γλώσσα, μία μεγάλη ευλογία του Θεού για τους Έλληνες. Ολόκληρη η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ (Παλαιά και Καινή Διαθήκη) βρίσκεται σε μόνιμη βάση το 1ο βιβλίο σε παγκόσμια κυκλοφορία, παρ’ όλο που δέχεται συχνά πολλές και σκληρές κριτικές εναντίον της.
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:
Κριτική των κειμένων της Αγίας Γραφής - Υλικό και τρόπος γραφής των κειμένων - Κώδικες και Χειρόγραφα της Βίβλου - Λάθη αντιγραφών και αιτίες - Εβραϊκά κείμενα - Μεταφράσεις της Αγίας Γραφής - Μεταφραστικά λάθη του Ν.Βάμβα - Αρχαιολογικές και ιστορικές μαρτυρίες.

Κωδικός 21. "Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ" (σελίδες 84)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 16 - 6
Το Ιουδαϊκό θρησκευτικό κατεστημένο αποκαλούσε τον Ιησού Χριστό «ΠΛΑΝΟ», τον απόστολο Παύλο αρχηγό της «ΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ» και γενικά όλους τους πιστούς των πρώτων Χριστιανικών χρόνων ότι ανήκαν στη «ΝΕΑ ΑΙΡΕΣΗ».
Τα μεγάλα ερωτήματα που υπάρχουν, όπως: «ΠΟΙΟΣ είναι ο πραγματικά αιρετικός;», «ΠΟΙΟΙ ήσαν οι μεγαλύτεροι αιρετικοί όλων των εποχών», ΤΙ ΕΙΝΑΙ ή ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εκκλησία;»….και πολλά άλλα ερωτήματα βρίσκουν απάντηση στο βιβλίο αυτό.
Μαζί με τα βιβλία «Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ» και «ΠΟΛΕΜΟΣ και ΝΙΚΗ» αποτελούν μια θαυμαστή προφητική τριλογία.

Κωδικός 23. "ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ - Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ" (σελίδες 84)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 28 - 9
Πρόκειται για ένα καθαρά ερμηνευτικό βιβλίο, το οποίο δεν «διαβάζεται» απλά, αλλά προσφέρεται για «μελέτη» και «διδασκαλία», καθόσον αποτελεί μια συστηματική παρουσίαση των δογματικών αληθειών της Αγίας Γραφής, που αναφέρονται στη φύση του Πατέρα και του Υιού και στην κοινωνία του αγίου Πνεύματος.
Αναλύονται και εξηγούνται με κατανοητό τρόπο η ανθρώπινη και η θεϊκή φύση του Κυρίου Ιησού Χριστού, η σχέση Του με τον Πατέρα, η φανέρωσή Του στον άνθρωπο, η θέση Του στον ουρανό και πολλά άλλα που απασχολούν κάθε αναγνώστη της Βίβλου.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κωδικός 24. "ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ" (σελίδες 60)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 08 - 1
Η βάση της Χριστιανικής πίστης είναι το ΑΙΜΑ της θυσίας του Ιησού Χριστού επάνω στο σταυρό του Γολγοθά. Ο Θεός αγαπάει τον αμαρτωλό άνθρωπο και δεν θέλει να χαθεί κανένας στην αιώνια απώλεια, γι’ αυτό θέλει να κάνει με τον κάθε άνθρωπο μια διαθήκη (συμφωνία), για να του δώσει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ που την σφραγίζει με το πολύτιμο και άγιο αίμα του Υιού Του, του Ιησού.
Ο Θεός είναι «ΘΕΟΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ» και τις υποσχέσεις Του τις επικυρώνει με διαθήκες, γιατί είναι «Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ». Έκανε διαθήκη με το Μωϋσή στο όρος Σινά και έδωσε το Νόμο Του στο λαό Ισραήλ και σήμερα κάνει διαθήκη μαζί σου, σφραγίζοντάς την με το αίμα του Ιησού και βάζει το Νόμο Του μέσα στην καρδιά σου.
Πιστεύω ότι διαβάζοντας το βιβλίο αυτό, η ζωή σου θα αποκτήσει ουσιαστικό νόημα και περιεχόμενο και θα αλλάξει ριζικά.

Κωδικός 27. "Η ΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" (σλίδες 76)
ISBN: 978 - 960 - 92560 - 6 - 3
Το πρώτο μέρος (Η ΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ) είναι μετάφραση από το Αγγλικό και αποδίδεται στα Ελληνικά σε ελεύθερη διασκευή. Περιγράφεται η όραση που έδωσε ο Κύριος στον Τζον Μουλίντε, για το πως θα σπάσουν οι σκοτεινές δυνάμεις που κυβερνούν τον επουράνιο χώρο της Ευρώπης και να εκχυθεί το Πνεύμα Του επάνω στους λαούς της.
Το δεύτερο μέρος (Η ΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) έχει γραφτεί από τον Αλκιβιάδη Τζελέπη και αναφέρεται στο ίδιο θέμα, αλλά για τον Ελλαδικό Χώρο. Οι αποκαλύψεις του βιβλίου αυτού θα αλλάξουν την πορεία του κάθε αναγνώστη και θα τον οδηγήσουν σε πνευματική νίκη.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κωδικός 28. "ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΓΗ, ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ" (σελίδες 80)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 09 - 8
Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται ένα συγκλονιστικό γεγονός, που πρόκειται να συμβεί στο εγγύς μέλλον επάνω στην ανθρωπότητα που θα ξεκινήσει σαν μια παγκόσμια τραγωδία, αλλά θα καταλήξει να είναι μια ουράνια ευλογία. Για πολλούς θα είναι μια τραγική κατάληξη, αλλά για άλλους θα είναι μια ένδοξη αποκάλυψη.
Ένα καθαρά προφητικό βιβλίο που θα προβληματίσει τον κάθε αναγνώστη και θα τον οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή του.
Στο πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου η αφήγηση γίνεται με μορφή διηγήματος, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στις εκδόσεις μας, ενώ τα υπόλοιπα κεφάλαια παρουσιάζονται με τη συνηθισμένη απολογητική μορφή.

Κωδικός 29. "ΟΤΑΝ Η ΓΗ ΚΟΙΛΟΠΟΝΕΙ" (σελίδες 80)
ISBN: 978 - 960 - 92560 - 7 - 0

Πολεμικές συρράξεις με τεχνολογία τρόμου, τρομοκρατικές ενέργειες που ξεπερνούν τον κινηματογράφο, εμφύλιες διαμάχες που αφανίζουν λαούς ολόκληρους, θρησκευτικές συγκρούσεις χωρίς τέλος, φοβερές επιδημίες, πείνα, αρρώστιες, ανεργία, πληθωρισμός, σεισμοί, καταστροφικά καιρικά φαινόμενα, άνθρωποι γεμάτοι μίσος, κακία, θεομπαίχτες, εγωϊστές, αλαζόνες, καιροσκόποι, σατανολάτρεις και πολλά άλλα κοινωνικά προβλήματα ζωντανεύουν στις σελίδες του βιβλίου αυτού.

Το βιβλίο αυτό προχωρεί στο μέλλον και περιγράφει φοβερά γεγονότα που πρόκειται να συμβούν:
Ο πύργος του Άϊφελ θα πέσει - Ο Νείλος ποταμός θα ξεραθεί - Τα Ηνωμένα Έθνη θα διαλυθούν - Ουρανοξύστες στη Νέα Υόρκη θα πέσουν - Το νερό θα γίνει σπάνιο στη Μέση Ανατολή - Η Τουρκία και οι γύρω περιοχές θα αιματοκυλίσουν - Ο Ειρηνικός και ο Ατλαντικός Ωκεανός θα ενωθούν…κλπ. Αυτά θα είναι μερικά από τα γεγονότα που αναφέρονται στο βιβλίο, το οποίο θεωρείται σαν μια μικρή συνέχεια (συμπλήρωμα) του βιβλίου με τίτλο «ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ» (κωδικός Νο3).

Κωδικός 30. "ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ" (σελίδες 76)
ISBN: 978 - 960 - 6783 - 13 - 5
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα «μικρό εγχειρίδιο θεολογίας». Περιέχει 16 θεμελιώδεις διδασκαλίες της Αγίας Γραφής που αναλύονται με σύντομο και απλό τρόπο. Όλα τα θέματα (πλην του τελευταίου) περιλαμβάνονται μέσα σε 4 σελίδες το καθένα. Αυτό έγινε για να μπορεί να κυκλοφορεί το κάθε θέμα ξεχωριστά και σε μορφή φυλλαδίου. Έτσι μπορεί ο αναγνώστης να συγκρατήσει πιο εύκολα το περιεχόμενό μου, καθόσον δεν γίνεται ανάλυση λεπτομερή, αλλά περιλαμβάνει τα πιο επίμαχα στοιχεία του κάθε θέματος.
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ: Θεοπνευστία της Βίβλου - Βάπτισμα στο νερό και στο άγιο Πνεύμα - Χαρίσματα του Πνεύματος - Μοναδικότητα του Θεού - Η Θεότητα του Ιησού - ΙΗΣΟΥΣ: Το υπέρ παν όνομα - Ο δείπνος του Κυρίου - Θεραπεία ασθενειών - Εξομολόγηση - Νηστεία...και πολλά άλλα.
Πρόκειται για έναν συνοπτικό ΟΔΗΓΟ ΜΕΛΕΤΗΣ της Αγίας Γραφής, κατάλληλο βοήθημα για κάθε ερευνητή και μελετητή του Λόγου του Θεού.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κωδικός 32. "ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ" (σελίδες 80)
ISBN: 978 - 960 - 92560 - 8 - 7
Αναφέρονται 9 συγκλονιστικές ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ανθρώπων (επωνύμων), που ήσαν πρώην εγκληματίες, ναρκομανείς, άρρωστοι από ανίατες σωματικές και ψυχικές ασθένειες, μέντιουμ, σατανιστές, κλπ. και παρ’ όλο που έκαναν πολλές αξιόλογες προσπά-θειες για να ξεφύγουν από την κατάσταση αυτή, δεν το κατόρθωσαν, μέχρι που στράφηκαν στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, όπου με θαυμαστό και δυναμικό τρόπο Τον γνώρισαν προσωπικά και ελευθερώθηκαν ολοκληρωτικά από τη δυναστεία του Διαβόλου.
Eπειδή στην αρχή ή και στο τέλος των περισσοτέρων κεφαλαίων έχουν προστεθεί αρκετά σχόλια, υπάρχει σαν διακριτικό σημείο στην ΑΡΧΗ και στο ΤΕΛΟΣ κάθε αφήγησης από ένα μαύρο βέλος, ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να διακρίνει τα σχόλια που έχουν προστεθεί από τον εκδότη (συγγραφέα) από το κυρίως κείμενο της αφήγησης.
Το βιβλίο αυτό είναι το 2ο που ασχολείται αποκλειστικά με αληθινές μαρτυρίες ανθρώ-πων, που βρίσκονταν μέσα στο ΣΚΟΤΑΔΙ της αμαρτίας και που με θαυμαστό τρόπο βρέθηκαν στο ΦΩΣ της αλήθειας του Ιησού Χριστού. Έχει προηγηθεί το βιβλίο «ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ» που περιλαμβάνει (11) παρόμοιες μαρτυρίες.